tirsdag 20. juli 2010

Sommerferie.......



Jeg er bare nødt til å dele dette med flere - usannsynlige mengder med brennmaneter, fy å fy - rene labyrinten for å få tatt seg et bad. Skikkelig dumt, for vannet holder 20 grader:))

Har ferie enda noen uker, så alt håp er ikke ute...

tirsdag 13. juli 2010

BABYTEPPE

Endelig er min UFO = babyteppet ferdig. Det tok lang tid, og babyen som skulle ha det måtte få et "Prinsesseteppe" - dette får være i reserve til et nyt litebarn.



Her er detalj av teppet, det er strikket i ruter - perlestrikk og rettstrikk imellom. Jeg har strikket det i Lanett, og det gikk med 7 - 8 nøster.



Det ser ikke ut som eplet faller langt fra stammen når det gjelder smak - jeg fant et bilde av meg som baby (i 1947) - her inntullet i et "ruteteppe" - litt forskjellig, men.....

mandag 5. juli 2010

Solhatt i bomull



Jeg falt helt for "Ullklumpens solhatt". Heldigvis hadde jeg tatt med garn, oppskrift og pinner da vi hadde en uheldig opplevelse med bilnøklene og ble nødt til å kjøre MANGE mil for å hente reservenøklene.
Men aldri så galt.... det ble produsert to solhatter som er sendt til barnebarna som er på hytta og nyter sommerværet. Håper det varer :)