søndag 30. august 2009

PULSVARMERE

Høsten nærmer seg, og etter denne triste sommeren - i alle fall for oss her i sør - kan det være godt å forberede seg på kulden som kommer.

Her er noen forslag til pulsvarmere. Perlepulsvarmere, eller pulsvarmere i seg selv, har vel gått litt av mote - foreløpig, men jeg kan tenke meg å puste liv i dette håndarbeidet igjen. Det er en veldig velkommen venninnegave, og ikke minst er det enkelt og raskt gjort. Det som tar tid er å tre perlene på garnet, men har man først fått inn teknikken, går det i rask fart:). Et lite og hendig strikketøy er det også.

De rosa pulsvarmerene med "pus" er strikket av TOVE-garn og tovet lett. Oppskriften er fra "Tema 06 Barn/Voksen - TOVING" fra Sandnes Garn.

De blå er av flere farger tynn ALPAKKA fra "Du Store Alpakka".

Pulsvarmerene med perler kan du strikke av babygarn - jeg synes LANETT er best, men de blir også kjempedeilige i tynn ALPAKKA.



Jeg vet ikke om "Perler på Pulsen" fortsatt er å få tak i, der er det utrolig mange fine ideer til pulsvarmere. Finnes den ikke i butikken, kan kanskje biblioteket være en mulighet.
LYKKE TIL i alle fall!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar